בבסיס בהל"צ (בית הספר להנדסה קרבית), המענה לחיילים הטבעונים עלה שלב. מוגשים להם מגוון רחב של תחליפים ומנות המיועדות להם. "בבהל"צ אנחנו רוצים לתת להם תחושה של בית". מסביר מנהל המטבח, רנ"ג אדיר לוגסי.

"פה במטבח אנחנו נותנים יחס אישי", מדגיש רנ"ג לוגסי, "אם זה במשיכה של מוצרים טבעוניים ביומיום, ואם בהכנת תפריט יומי הכולל מנות טבעוניות ספיישל". "כמו כן, אנחנו קודם כל מנסים לשלב בתפריט הבסיסי מוצרים רבים שיתאימו לכל האוכלוסיות ללא יוצא דופן".

*מצורפת טבלה המפרטת את מוצרי המזון החלופיים בכל ארוחה.